Great Lakes Želatina bez příchuti 454 g

Značka: Great Lakes
699 Kč
Skladem

Pochází z volně pasoucích se zvířat a obsahuje až 90% proteinů. Je zcela bez příchuti a bez lepku. Dobře tuhne, proto se také skvěle hodí k výrobě různých mlsek

Detailní informace

Detailní popis produktu

Great Lakes Želatina bez příchuti 454 g je nejen skvělý pomocník při výrobě želatinových pochoutek, ale můžete ji použít i k zahušťování, protože nehrudkovatí. Budete tak přijímat dostatečné množství aminokyselin, jako je glycin, lysin, které jsou speciálně zapotřebí pro obnovu pojivových tkání a napomáhají regulovat funkci buněk.

Grass fed želatina je dobře rozpustná a pochází od kvalitních volně pasoucích se zvířat. Jedná se o bioaktivní produkt obsahující až 90% proteinů. Ideální pro použití do jídel na zahušťování. Nepění, nevytváří hrudky a kousky. Je zcela bez chuti a zápachu.

Charakteristika a výhody Great Lakes želatiny
– obsahuje čistý přírodní protein
– certifikace Košer
– obsahuje přírodní kolagen pro podporu kloubů
– bezlepková
– bez Glutamanu sodného (hojně používané dochucovadlo); neobsahuje ani volný glutamát z hydrolyzátu
– GMO free
– v průběhu výroby nebo jako hotový výrobek nebyl zpracován s ozářením

Složení:
Dvě polévkové lžíce (12 g, doporučená DDD - denní dávka). Narozdíl od hydrolyzovaného kolagenu želatina tuhne, proto se používá při výrobě kulinářských specialit. Ideální pro přípravu zdravých želatinových pochoutek.
Chraňte před chladem. Skladujte na suchém místě. Produkt má téměř neomezenou dobu použitelnosti při skladování v suchu. Po otevření spotřebujte do 3 let.
Použití: na zahušťování, výrobu želé a dezerty. Doporučené dávkování je 2 zarovnané polévkové lžíce za den. 
 
Želatina je zcela bez příchuti a lepku. Narozdíl od hydrolyzovaného kolagenu želatina tuhne, proto se používá při výrobě kulinářských specialit. Ideální pro přípravu zdravých želatinových pochoutek.
Přirozená schopnost těla opravit podpůrné pojivové tkáně (kosti, šlachy, vazy, chrupavky, kůži, vlasy a nehty) klesá po dosažení věkové hranice 25 let. Želatina poskytuje dostatečné množství aminokyselin, jako je glycin, lysin,n, které jsou speciálně zapotřebí pro obnovu pojivových tkání a napomáhají regulovat funkci buněk.
 
Želatina je vhodným suplementem aminokyselin glycinu a prolinu. Speciálně tyto aminokyseliny jsou důležité pro vytváření vazivové tkáně. Jejich nedostatek se může projevit bolestmi kloubů, lámavostí nehtů a bolestmi svalů. 
Želírovací schopnost želatiny vám může pomoci při redukční dietě. Zaplní místo s nízkým obsahem tuku a energie ve stravě. Želatina je hovězího původu, tedy není z rybího zdroje, na který mohou být častější alergie.
 
Pro koho je želatina určena?
  • pro kuchařky a kuchaře
  • pro všechny, kteří rádi vaří (želé, dezerty, zdravé zahušťování)
  • pro pacienty s nadváhou (pomáhá tlumit apetit a poskytuje tělu proteiny)
Želatina je zpracována s využitím proteolytických enzymů pro lepší vstřebatelnost a dostupnost produktu pro vaše tělo.
Pozor na produkty, které jsou štěpeny za přístupu tepla a kyselin.
 

Doplněk stravy. 

Skladujte při pokojové teplotě, na suchém a tmavém místě.
 
Produkt nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék a není určen jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu.

Ukládejte mimo dosah dětí.

Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.

Současné legislativa EU zakazuje u bylin a bylinných produktů uvádět podrobnější informace o jejich zdravotním nebo léčebném účinku. Nelze uvádět ani vědeckými výzkumy prokázané účinky bylin, pokud se nejedná o lék registrovaný farmaceutickou firmou. Vždy si pečlivě prostudujte příbalový leták, účinné látky a použítí produktů konzultujte s lékařem nebo lékárníkem.
 
Druh obalu se může lišit.

Dekorace nejsou součástí balení.

Všechny naše produkty jsou ověřené skupinkou SVĚT NON-TOXIC a jsou 100% netoxické.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: