SonnentoR 12bylinná sůl BIO
Související produkty

Nať libečku voní po anýzu, citronu a droždí. Jeho chuť připomíná celer a jinému zase "maggi". Je skvělý jako přírodní dochucovadlo do polévek.

Patří mezi klasická, hojně užívaná koření na vaření. Používá se do polévek - zejména vývarů, omáček i na pečená masa. Nezbytnost při přípravě zvěřiny.

Bio Pepř zjemní a zostřuje jak pikantní, tak sladké pokrmy: saláty, dresingy, čerstvé těstoviny, maso, ryby i perník.

Mleté univerzální koření se používá do uzenin, sýrů, je základem pro různé omáčky a guláše. Polévky jako je dršťková, gulášová nebo boršč se bez ní neobejdou.
Detailní popis produktu
SonnentoR 12bylinná sůl BIO je kořenící přípravek plný voňavých a chutných bylinek. Využijete ho k přípravě dušeného masa, zeleniny a do polévek. Ochutíte s ním čerstvý sýr, připravíte brambory k zapékání, různé dipy, pomazánky a samozrejmě maso a ryby.
SLOŽENÍ: Mořská sůl konv.(75%), Estragon bio, Libeček bio, Rozmarýn bio, Tymián bio, Anýz bio, Bazalka bio, Dobromysl bio, Fenykl bio, Kmín bio, Kopr bio, Majoránka bio, Meduňka bio.
Energetická hodnota: 73 kcal
Tuky: 1,70 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,30 g
Sacharidy: 5,40 g
- z toho cukry: 1,10 g
Bílkoviny: 4,60 g
Sůl: 71,30 g
Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Ekobalení. Ručně baleno.
Všechny naše produkty jsou ověřené skupinkou SVĚT NON-TOXIC a jsou 100% netoxické.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření a bylinky |
---|---|
Výrobce: | Sonnentor |

Tradiční koření v BIO kvalitě dodá pokrmům nezaměnitelné aroma a chuť. Právě proto ji přidáváme až ke konci vaření, aby si svá specifika udržela.

Kurkuma je obvykle hojně používána v indické kuchyni. Má bohaté blahodárné účinky a proto ji také najdeme v kosmetice a doplňcích stravy.

100% přírodní jemná sůl získávaná z podzemních jezer v Jižní Africe. Sůl je nerafinovaná, nepromývaná a je bez přidaného jódu.

Bazalka je vděčná aromatická bylinka, skvěle dochutí pesta, různé omáčky a zeleninové saláty. Výborná je jen tak s rajčaty, olivovým olejem a mozzarellou.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.