Sonnentor Perníkové koření mleté BIO 40 g
Související produkty

Jedinečná sůl s přirozeně vysokým obsahem jódu, esenciálních živin a minerálů, v pikantní variantě s chilli.

Nové koření se hodí především k masu, rybám, zvěřině, do polévek a marinád. Používá se však i netradičně k pečení vánočního cukroví.

BIO směs voňavého koření, která dovede k dokonalosti každou zeleninovou i masovou polévku. Polévková směs je bez soli.
Detailní popis produktu
Sonnentor Perníkové koření mleté BIO 40 g je skvěle vyvážená směs koření, která patří do všech druhů perníků a perníčků, ale teplé tóny obsažené skořice a hřebíčku dochutí například také ovocné koláče, sladké chlebíky, zimní sorbety i sušenky z křehkého těsta a další dobroty. Směs je vhodná pro vegetariány i vegany a je ručně balena do ekologického balení.
Tipy k využití: Pokud nevíte, kolik koření použít do těsta, platí základní pravidlo: 5 až 8 gramů perníkového koření na 1 kg mouky. Ochutí sušenky, vafle, ovesnou kaši, čokoládu, dort, pudinky, dezerty, mléčnou rýži, kakao, kompoty, štrúdly, omáčky a další.
Druh obalu se může lišit.
Dekorace nejsou součástí balení.
Všechny naše produkty jsou ověřené skupinkou SVĚT NON-TOXIC a jsou 100% netoxické.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření a bylinky |
---|---|
Výrobce: | Sonnentor |

Bio Pepř zjemní a zostřuje jak pikantní, tak sladké pokrmy: saláty, dresingy, čerstvé těstoviny, maso, ryby i perník.

Tradiční koření v BIO kvalitě dodá pokrmům nezaměnitelné aroma a chuť. Právě proto ji přidáváme až ke konci vaření, aby si svá specifika udržela.

100% přírodní jemná sůl získávaná z podzemních jezer v Jižní Africe. Sůl je nerafinovaná, nepromývaná a je bez přidaného jódu.

Kurkuma je obvykle hojně používána v indické kuchyni. Má bohaté blahodárné účinky a proto ji také najdeme v kosmetice a doplňcích stravy.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.