Sonnentor
Úspěšná cesta Sonnentoru započala v roce 1988 myšlenkou Johannese Gutmanna a pokračovala v Čechách s Tomášem Mitáčkem od roku 1992. Společnost od počátku staví na pevných základech. Pracuje s ohledem k životnímu prostředí, volí lokálnost, kompostovatelnost a zakládá si na zdravém selském rozumu. Udržitelnost dává jejich podnikání smysl a bio je pro ně přirozenou součástí. Byli průkopníky ekologického zemědělství u nás. Svým podnikáním chtějí být inspirací ostatním, příkladem, že zlepšování nemusí být na úkor přírody nebo zaměstnanců. Narovinu jednají s pěstiteli, dodavateli, obchodními partnery i zákazníky. Každý z nich je totiž nedílnou součástí příběhu SONNENTORU. Jsou hrdí na transparentní podnikání a nebojí se ukázat zákazníkům jak se jejich produkty vyrábí. Sází na ruční práci, vychází z moudrosti předků a hledají cesty mezi pokrokem a tradičními postupy, snaží se neustále zlepšovat a vpřed je žene motivace tvořit, vymýšlet a objevovat. Každý rok přichází s řadou nových produktů, které odráží trendy ve světě čajů a koření. Jejich snem je dosáhnout plně kompostovatelných produktů, uzavřít tak koloběh přírody a stát se bezodpadovou firmou.
Všechny námi nabízené produkty značky Sonnentor jsou ověřené skupinou SVĚT NON-TOXIC a jsou netoxické.
Patří mezi klasická, hojně užívaná koření na vaření. Používá se do polévek - zejména vývarů, omáček i na pečená masa. Nezbytnost při přípravě zvěřiny.
7809
Tradiční koření v BIO kvalitě dodá pokrmům nezaměnitelné aroma a chuť. Právě proto ji přidáváme až ke konci vaření, aby si svá specifika udržela.
8214
Jemná kořenící směs přírodní mořské soli a dvanácti BIO aromatických bylinek dodá vašemu jídlu luxusní chuť. Lze ji použít ve studené i teplé kuchyni.
8433
Bazalka je vděčná aromatická bylinka, skvěle dochutí pesta, různé omáčky a zeleninové saláty. Výborná je jen tak s rajčaty, olivovým olejem a mozzarellou.
8232
Vynikající jarní bylinka vhodná k dochucování jídel teplé i studené kuchyně. Svou vůní připomíná pažitku a chutí klasický česnek, je však jemnější.
9559
7806
Kurkuma je obvykle hojně používána v indické kuchyni. Má bohaté blahodárné účinky a proto ji také najdeme v kosmetice a doplňcích stravy.
7791
Novinka
Nať libečku voní po anýzu, citronu a droždí. Jeho chuť připomíná celer a jinému zase "maggi". Je skvělý jako přírodní dochucovadlo do polévek.
8220
Nať petržele v bio kvalitě s hladkými nebo kadeřavými lístky se v našich zeměpisných šířkách velmi často a s oblibou používá do spousty jídel.
8736
100% přírodní jemná sůl získávaná z podzemních jezer v Jižní Africe. Sůl je nerafinovaná, nepromývaná a je bez přidaného jódu.
8430
Kvalitní česnek snad nesmí chybět v žádné kuchyni. Pokud si pořídíte tento granulovaný, už se nestane, že by chyběl v té vaší.
9562
Novinka
Nové koření se hodí především k masu, rybám, zvěřině, do polévek a marinád. Používá se však i netradičně k pečení vánočního cukroví.
8226
Mletá směs voňavého koření v BIO kvalitě je ideální do perníku a vánočních perníčků, ale také doladí chuť kaší, koláčů, omáček či zimních nápojů.
9556
BIO směs voňavého koření, která dovede k dokonalosti každou zeleninovou i masovou polévku. Polévková směs je bez soli.
7797
BIO kořenící směs přenese vůni a chuť tradiční Francie na váš talíř, ať jste kdekoliv. Univerzální mix vhodný na všechny druhy masa i omáčky.
7794
Bio skořice Cassia s intenzivní chutí a vůní obohatí nejen sladké pokrmy a nápoje.
7788
Mleté univerzální koření se používá do uzenin, sýrů, je základem pro různé omáčky a guláše. Polévky jako je dršťková, gulášová nebo boršč se bez ní neobejdou.
7812
Bio Pepř zjemní a zostřuje jak pikantní, tak sladké pokrmy: saláty, dresingy, čerstvé těstoviny, maso, ryby i perník.
9089
Stránka 1 z 4 -
59 položek celkem